kuća 1 / LOPAR 177A

Apartman 2

Nudimo vam smještaj u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini pješčane plaže, raznih ugostiteljskih objekata i sportsko – rekreacijskih aktivnosti. Također, možete se potpuno besplatno služiti našim obiteljskim parkingom i pristupiti našoj wi – fi mreži. Apartman također sadržava klima uređaj. Što se tiče povezanosti, u blizini se nalazi trajektno pristanište s direktnom linijom za otok Krk i autobusno stajalište koje povezuje Lopar i centar otoka Raba. Autobusno stajalište ujedno je i okretište turističkog vlakića kojim se možete na jedinstven i pustolovan način upoznati s ostalim dijelovima Lopara kao što je Rajska plaža.

broj soba

Smještajna jedinica sadrži jednu sobu i dnevni boravak.

broj osoba

Prigodno za smještaj 2 + 1 osobe.

pošalji upit

Početna cijena smještaja: 50€ / noćenje

Osim soba, vrijeme za odmor i druženje možete provoditi u prostranom dnevnom boravku u kojem se nalazi televizor ali i na svježem zraku odnosno vanjskom balkonu koji ima pogled na obližnju pješčanu plažu. Apartman također posjeduje vlastitu kupaonicu opremljenu tuš kabinom.

O smještaju

Smještajna jedinica svojim kapacitetom od jedne sobe sa pomoćnim ležajem i dnevnim boravkom nudi udoban smještaj prikladan za ne više od 3 osobe. Soba je opremljena zasebnim garderobnim ormarima i ostalim potrebnim namještajem te posjeduje balkon.

Poželite li se okušati u pripremanju domaćih i svježih namirnica, na raspolaganju vam je potpuno opremljena kuhinja sa električnom pećnicom i velikom radnom površinom.