kuća 1 / lOPAR 117A

Apartman 3

Nudimo vam smještaj u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini pješčane plaže, raznih ugostiteljskih objekata i sportsko – rekreacijskih aktivnosti. Također, možete se potpuno besplatno služiti našim obiteljskim parkingom i pristupiti našoj wi – fi mreži. Apartman također sadržava klima uređaj. Što se tiče povezanosti, u blizini se nalazi trajektno pristanište s direktnom linijom za otok Krk i autobusno stajalište koje povezuje Lopar i centar otoka Raba. Autobusno stajalište ujedno je i okretište turističkog vlakića kojim se možete na jedinstven i pustolovan način upoznati s ostalim dijelovima Lopara kao što je Rajska plaža.

broj soba

Smještajna jedinica sadrži dvije sobe.

broj osoba

Prigodno za smještaj 4 osobe.

pošalji upit

Početna cijena smještaja: 50€ / noćenje

Osim soba, vrijeme za odmor i druženje možete provoditi na vanjskom balkonu koji je savršen za ispijanje jutarnje kave na svježem zraku. Apartman također posjeduje vlastitu kupaonicu opremljenu tuš kabinom.

O smještaju

Smještajna jedinica svojim kapacitetom od dvije sobe nudi udoban smještaj prikladan za četiri osobe. Svaka soba opremljena je zasebnim garderobnim ormarima i ostalim potrebnim namještajem. Jedna soba sadrži balkon.

Poželite li se okušati u pripremanju domaćih i svježih namirnica, na raspolaganju vam je potpuno opremljena kuhinja sa vlastitim hladnjakom, električnom pećnicom i velikom radnom površinom.