kuća 2 / lopar 235

Apartman 1

Nudimo vam smještaj u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini pješčane plaže, raznih ugostiteljskih objekata i sportsko – rekreacijskih aktivnosti. Također, možete se potpuno besplatno služiti našim obiteljskim parkingom i pristupiti našoj wi – fi mreži. Što se tiče povezanosti, u blizini se nalazi trajektno pristanište s direktnom linijom za otok Krk i autobusno stajalište koje povezuje Lopar i centar otoka Raba. Autobusno stajalište ujedno je i okretište turističkog vlakića kojim se možete na jedinstven i pustolovan način upoznati s ostalim dijelovima Lopara kao što je Rajska plaža.

broj soba

Smještajna jedinica sadrži jednu sobu i dnevni boravak.

broj osoba

Prigodno za smještaj 2 + 1 osoba.

pošalji upit

Početna cijena smještaja: 50€ / noćenje

Osim sobe, vrijeme za odmor i druženje možete provoditi u prostranom dnevnom boravku u kojem se nalazi televizor. Apartman također posjeduje vlastitu kupaonicu opremljenu tuš kabinom, hladnjak ali i klima uređaj kako bi vaš boravak bio što ugodniji.

O smještaju

Smještajna jedinica svojim kapacitetom od dvije sobe i dnevnim boravkom nudi udoban smještaj prikladan za najviše tri osobe. Soba je opremljena sa dva kreveta, zasebnim garderobnim ormarom i ostalim potrebnim namještajem.

Poželite li se okušati u pripremanju domaćih i svježih namirnica, na raspolaganju vam je potpuno opremljena kuhinja sa vlastitim hladnjakom, električnom pećnicom, ugradbenim električnim štednjakom i velikom radnom površinom.